#skrivutmaningapril, 2

”Kom hit då, lilla bubben! Kom då! Ja, kom hit!” Svansen viftade med den uppenbara känslan som strömmade genom hela hans väsen. Bollen var nästan platt i hans mun när han kom springandes. Stolthet över att ha lyckats med uppdraget att hämta den flygande leksaken var också tydlig i hans ansikte. Med snabba men klumpiga skutt var han snart vid min sida.

Luften försvann ur mig när det stora fluffet hoppade upp på mitt bröst och släppte bollen rätt i ansiktet på mig. Slafsigt och blött. Men känslan spred sig till mig som det snabbaste viruset och jag skrattade högt samtidigt som jag höll om min lilla älskling och kastade iväg bollen på nytt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s